Byen på Afrikas sydligste spids rummer det hele: storslående natur, kulturhistorie, urban shopping og meget mere. Vi kan godt forstå, at byen hvert år tiltrækker millioner af turister fra hele verden. Byen oser af trendy restauranter, enorme shoppingcentre, afrikanske markeder og aktiviteter for enhverdreamstime_l_22859579 natur eller adrenalinjunkie. Byen ligger smukt for foden af det ikoniske Table mountain, der med sin dug af skyer majestætisk byder rejende velkommen. Cape Town byder på et væld af smagsoplevelser, grundet byens rige kulturhistorie og diverse befolkningssammensætning.

Dynamiske Town ships

De fleste turister der besøger Cape Town, ser kun et Town Ship udefra eller via en ”Town-Ship tour”. Vil du gerne opleve, den rige og dynamiske kultur, der eksisterer i de små byer kreeret af det grusomme apartheidregime, så er et besøg på Mzoli´s en sikker succes.

Mzoli´s Place: Beliggende i Gugulethu Township, finder du den perle af en slagter/restaurant. Konceptet er enkelt, du køber selv kødet i hos slagteren, bærer det ind i restauranten, der så griller det til perfektion. Deres grillmetoder og opskrifter er så berømte, at der i weekenden er stuvende fuldt i det store plastiktelt, der udgør restauranten. Folk kommer fra nær og fjern, for at sætter tænderne i det lækre kød. For den typiske dansker er oplevelsen af stedet, næsten ligeså stor, som deres kød er lækkert. Alt på Mzoli´s er indbegrebet af Township kultur; venlige mennesker, store fester, gademode og interiør hentet på gaden.