Jeg er vild med den friske luft når jeg går ture. Jeg elsker at tage ud i naturen, og få oplevelser der nærer krop og sjæl. I de danske skove er der mange muligheder for at gå ture. At gå ture er godt for kroppen, og man kan være fuldstændig nærværende når man kigger på træer, planter og fugle. I skoven er der højt til himlen og fuglefløjt foroven. Oftest går jeg også i skoven for at nyde den stilhed og ro jeg så ofte forbinder med naturen.

Prøv at sove i telt

I mange skove må man gerne slå telt op og således overnatte. Det er altid en god ide at undersøge på nettet i hvilke skove man må det. Men det er hyggeligt at slå lejr ved en bålplads og bare nyde naturen. Man kan også leje et shelter i skoven, og således prøve en anden måde at bruge naturen på. Ved strande er der også ofte græsarealer hvor man kan slå telt op, og lave mad over bål. Tag derud og find den indre ro vi alle behøver. Naturen har healende egenskaber.