Er du på udkig efter CAD Parametric, skal du kigge forbi Econocap.

Creo Parametric er det moderne fleksible skalerbare 3D CAD-system, som du kan vokse med ? hvad enten du er selvstændig konsulent, et nyt firma under opstart, eller en international koncern.

Softwaren er industriens mest robuste, skalerbare og fleksible 3D modelleringssoftware.

Creo Parametric kombinerer letanvendelighed med funktioner, som kan håndtere alle tænkelige opgaver.


Creo Parametric løser alle en fremstillingsvirksomheds geometriske og konstruktionsmæssige udfordringer ? helt fra konceptuelt design til produktion på værkstedsgulvet.

Creo CAD er stamfaderen til alle moderne parametriske 3D CAD-systemer. Med robust CAD parametric modellering kan modeller opbygges stringent og med en høj grad af intelligens, så de kan reagere på uforudsete ændringer. Det parametriske udgangspunkt gør også Creo til et naturligt førstevalg til automationsopgaver i forbindelse med konfiguration og platformsbaserede produkter.

Direkte modellering

Nogle gange har du brug for at importere data fra andre systemer. Med direkte modellering kan du arbejde videre med modellerne, som var de skabt i et moderne system. Du kan ændre dimensioner, flytte flader og se geometrien ændre sig på logisk vis, når du bruger de direkte redigeringsfaciliteter.

Freestyle konstruktion

Til de mere organiske former kan der være tid at spare ved at skyde genvej. Med Freestyle Cad kan du tage udgangspunkt i en simpel geometri, som forfines ved underopdeling og direkte manipulation. Nærmest som at sidde med et stykke ler i hånden. Og selvfølgelig er resultatet en fuld solid opbygget af flader af høj kvalitet ? lige til at printe eller fræse.

Kig forbi Econocap og se hvad de kan hjælpe dig med, i din søgning efter CAD parametric system.