Jeg elsker generelt at rejse, men særligt er jeg vild med storbyferier. Det er super fedt at kunne kombinere shopping med kulturelle oplevelser, når man er ude og rejse. Hertil skal det siges, at jeg bestemt også elsker charterferier, men i dag tager jeg udelukkende udgangspunkt i storbyferier.

Jeg har været i en del af Europas storbyer efterhånden. Naturligvis København, som var min første storbyferie, siden fulgte Prag, Paris, Berlin, Rom, Hamburg, London og Salzburg. Der er en særlig stemning i de europæiske storbyer. De emmer af metropolisme og charme, hvor jeg kan gå rundt i timevis og mærke denne særlige følelse af tilhørsforhold, selvom jeg aldrig har været i byen før.

Selvom storbyerne kan være store og larmende, så ser jeg det som en charme. Jeg føler mig tilpas, blandt larm, mennesker og den smukke arkitektur. Det eneste jeg tænker som en ulempe er storbyen, når det er hedebølge, man skal helst besøge dem i foråret eller efteråret, da det kan blive meget varmt i en storby om sommeren.