De fleste kender nok Microsoft som helhed, og de vil også vide, at der under Microsoft-brandet også findes underliggende brands, herunder et program til online regnskab. Regnskabsprogram fra Microsoft kaldes Stackss. Regnskabs program Stackss er et online regnskabsprogram, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at installere programmet lokalt på sin pc eller Mac. Det ligger så og sige i ‘Skyen’, hvor man via sin internetadgang kan tilgå programmet, når man skal sidde og arbejde i det. Det smarte er, at qua det er baseret på Microsofts teknologi, ja så taler det også sammen med andre af Microsofts applikationer, herunder det verdenskendte Micosog Office 365, som flere og flere virksomheder bruger.

Stackss er bygget sådan op, at man kan bruge det til de forskellige funktioner og roller, der nu engang er i virksomheden Disse funktioner og roller er i Stackss betegnet som ‘løsninger’. Nogle af de løsninger, som findes i Stackss er eksempelvis løn, digital bogføring og sælger. Når man skal lave løn i Stackss, kan det gøres via Danløn. Danløn er ligeledes et onlinebaseret system, i dette tilfælde et lønsystem, hvor man får adgang via sin internetforbindelse. Selvom man sidder direkte i Danløn og laver lønnen til medarbejderne, kan man også overføre de relevante løndata fra lønsystemet til sit regnskabsprogram, fordi Danløn er integreret med Stackss.

Skal man lave bogføring, kan dette også gøres i Stackss. Stackss bogføringsfunktion henvender sig til både revisorer såvel som de bogholdere, som er ansat direkte i den virksomhed, de laver bogføring for.

Som sælger kan Stackss som bekendt også anvendes, idet der nemt og hurtigt kan skabes overblik over eksisterende såvel som potentielle kunder. Der kan også nemt skabes overblik over tilbud, kundeinformationer samt meget andet.

Regnskabsprogram som Stackss er smart. Alt i alt giver Stackss masser af funktionalitet og hjælp, således man kan fokusere på det helt essentielle, nemlig sine kunder, sine medarbejdere samt det, at der skal tjenes penge til virksomheden.