Hos Roliba finder man alt til byggebranchen, belysningsforretninger, specialforretninger og byggemarkeder. Roliba er danskejet virksomhed, der således hjælper byggebranchen, belysningsforretninger, specialforretninger og byggemarkeder med at have et velassorteret udvalg af de produkter, som nu engang høre sig til i de nævnte brancher og forretninger.

Når Roliba yder rådgivning for en af sine kunder, handler det i høj grad om, hvor og hvordan Roliba kan sikre kunden får mere salg. Dette gøres blandt andet ved, at det sortiment som kunden gerne vil tilbyde sine kunder, dels består af kvalitetsvarer, men det gøres også ved, at produkterne er listet og stillet på den helt rigtige facon, hvor det virker købsindbydende.

Roliba tilbyder sine kunder, at de kan få besøg af en af Rolibas dygtige konsulenter, som kan hjælpe kunden med mersalg og forretningsoptimering. Man har som kunde, og eventuel fremtidig kunde, også mulighed for at komme forbi Roliba og se, hvordan de mange muligeder tager sig ud. Roliba har nemlig et stort flot showroom på hele 400 kvadratmeter, hvor man som kunde kan komme forbi. I showroomet kan kunderne se de mange muligheder, som findes hos Roliba, både når det kommer til produkter samt opstillinger af varer til butikkerne. Som oftest vil der være tale om en standardopstilling, men hvis man som kunde tænker, at det ikke er sådan, man gerne vil have opstilling til at tage form hos sig, så kan Roliba tilpasse alle sine løsninger til kundens specifikke ønsker.

Roliba forhandler udelukkende kvalitet, hvilket også afspejler sig i de brands, som de forhandler. Det er således 7 ‘premium’ brands, som de forhandler, hvoraf de 5 af de brands, som findes hos Roliba, er fra store europæiske producenter.

Vil man læse mere om Rolibas produkter, kan man besøge hjemmesiden www.roliba.dk