Om Prindsen

Vi elsker at rejse hos Hotelprindsen, vi elsker at opleve nye spændende destinationer og bedst af alt – vi elsker hoteller. Vi elsker dem, fordi de ligesom nye spændende destinationer, kan tilbyde oplevelser, du aldrig glemmer. Det er her, du lukker øjnene efter en dag med nye indtryk, her du bliver forkælet med wellness, her du holder dit bryllup og her du slapper af efter en travl dag med mange møder. Kort sagt, et hotel er dit andet hjem – et hjem hvor du ikke skal vaske tøj, lave mad og gøre rent.
Holdet bag Hotelprindsen er allerede erfarne globetrottere, vi har hos Hotelprisen tilsammen besøgt mere end 56 lande, oplevet mere end 640 byer og tilbragt mere end 9674 nætter på et hotel. Vi vil her på bloggen inspirerer dig, guide dig og give dig gode tilbud på oplevelser, rejser og meget mere.

Vores oplevelser bliver dine oplevelser

En oplevelse er mange ting. Det er en smag, en lyd, en følelse, et nyt bekendtskab eller en ny udsigt. Vi brænder for oplevelsen. Vi vil snuse, se og lugte verden – meget gerne fra spændende hoteller, der giver det perfekte afsæt til den perfekte oplevelse. Vi tager dig med på vores rejser. Vi giver dig tips om en god restaurant i Barcelona, et skønt hotel i Cape Town og spændende seværdigheder i Buernos Aires. Vi leder efter store og små oplevelser, det finurlige, det uudforskede og det kendte. Vi viser dig exceptionelle, luksus hoteller i Dubai og giver dig tips til shopping i New York. Bliv inspireret til din næste rejse, hotelophold eller restaurantbesøg hos Hotelprindsen.
“Livet er dejligt at leve, bare man har karaktersvaghed nok til at nyde det.” – Sokrates