Før i tiden blev mælken leveret ved hoveddøren, og købmandens søn kom cyklende med mel og vaskepulver, hvis man havde brug for det. Supermarkedernes indtog satte en stopper for den service, men nu er udbringning af dagligvarer tilbage i stor stil: Onlinesalg og udbringning boomer, og populariteten er stor især blandt pensionister. En stærkt voksende andel af landets ældre vælger at købe mælk, toiletpapir og andre hverdagsfornødenheder på nettet og få varerne bragt hjem. Pensionister er nu den aldersgruppe, hvor den største andel shopper basisvarer online: Seks ud af ti køber dagligvarer eller har et madabonnement mod fem ud af ti børnefamilier.

Netsalget af dagligvarer, mad og drikke er steget med en milliard kroner på et enkelt år – fra to milliarder kroner i 2013 til godt tre milliarder kroner sidste år. Tallet dækker både salg af dagligvarer, delikatesser, vin og spiritus, bestilling af færdiglavet mad – takeaway – og måltidskasser i abonnement, men især er der sket en stor stigning i salget af dagligvarer og madabonnementer fra eksempelvis Aarstiderne.

– Der er åbenlyst et behov i mange befolkningsgrupper – fra børnefamilier over de midaldrende til pensionisterne – for at klare de daglige indkøb online – og ikke mindst få varerne leveret lige til døren.

læs mere hos Aarstiderne

Hos Aarstiderne findes et stort udvalg af måltidskasser. For eksempel KvikKassen hvor du kan tilberede velsmagende retter i en fart. Kassen er fuld af gode, nemme grøntsager og velkendte fisk og kødudskæringer, der er hurtige at tilberede, og som giver retter med stor smag. Her får du sunde og varierede måltider, som både børn og voksne kan nyde. Altid med få, men gode, råvarer i fokus og opskrifter der er lette at følge. Du kan også vælge vegetarkassen, børnefamiliekassen, slankekassen, og har du glutenallergi kan du også vælge en måltidskasse med glutenfrie måltider.