Hos firmaet dansk motor finans, kan man lease biler. Firmaet slår sig på, at de tilbyder sine kunder en kompetent rådgivning, således man som kunde kan være sikker på at få den fornødne sparring, uanset om man er førstegangsleaser, eller om man er en person, som har prøvet at lease sin bil før.

Dansk Motor Finans tilbyder leasing til både private såvel som til firmaer. Uanset om man er erhvervsdrivende, eller om man er en privatkunde, så findes der forskellige løsninger, som kan imødekomme det behov, man som kunde måtte have. Den leasingaftale som man som kunde indgår med Dansk Motorfinans, vil altid være en transparent leasingaftale, således man som kunde ved, hvad det er for en aftale, man har skrevet under på. Derudover er det sådan, at de hos Dansk Motorfinans garanterer, de altid køber bilen tilbage, når leasingaftalen er overstået.

Behovet og efterspørgslen på leasingbiler har ændret sig meget de senere år. Og det er ikke helt uden grund, det er nemlig sådan, at der er masser af fordele ved at lease frem for at købe sin bil. En af fordelene er, man kan lease en bil, som er både større og, i købsværdi, dyrere, end man måske ville have råd til, hvis man skulle ud og købe den. Man slipper således for at skulle låne penge til en bil, når man leaser den.

Hos Dansk Motor Finans findes der forskellige typer af leasingaftaler, herunder flexleasing, splitleasing og sæsonleasing. Flexleasing er til de kunder, som gerne vil lease sin bil i en begrænset periode, og hvor det ikke er kunden selv, men derimod leasingselskabet, der står som ejer af bilen. Her kan man også udskifte bilen langt oftere, således at det faktisk er muligt, at man køre rundt i en sporty cabriolet i sommerhalvåret, og en mere vinteregnet bil, i de kolde efterårs- og vintermåneder.

Læs meget mere på https://danskmotorfinans.dk