Gør badeværelset ekstra lækkert med brusekabiner eller et badekar, eller sågar begge dele, fra Wellmore. Wellmore A/S er leverandør til private, når det handler om brusekabiner, badekar, udendørs-spa samt swimmingpools; både swimmingpool til indendørs brug samt swimmingpool til udendørs brug.

Et badekar i badeværelset er noget, som de fleste forbinder med noget ekstra lækkert. Noget luksuriøst og et sted, hvor man kan slappe af, måske med nogle æteriske olier i vandet og et glas chardonnay på kanten af badekarret. Et badekar er så hellere ikke længere bare et badekar, og hos Welmore finder man hurtigt ud af hvorfor, når man tager et kig ind i deres sortiment for badekar. Her finder man nemlig badekar til både 1 person, man finder 2-personers badekar ja sågar familiebadekar, finder man også.

Welmore A/S ligger i Egtved i Jylland. De går helt tilbage til 2005, og man er derfor ikke i tvivl om, at den årelange erfaring også er med til at hjælpe kunderne i deres valg af nyt badekar, swimmingpool eller spa. Selvom webshoppen er flot og overskuelig og rummer mange mange af Welmores varer, så bør man ikke snyde sig selv for at komme forbi showroomet, hvor man virkelig kan opleve de smukke og lækre produkter samtidig med at man kan røre og sågar sætte sig i eksempelvis det, der skal blive ens næste spabad. Welmore forhandler til hele Danmark, og de udvikler og designer også selv sine produkter. Således er intet overladt til tilfældighederne.

Har man brug for hjælp og sparring, uanset om det er forud for et eventuelt køb eller om det er i forhold til en allerede eksisterende badrums- eller poolløsning, er Welmore altid klar til at hjælpe. De sætter kompetence, god service og ikke mindst kundetilfredshed i højsædet, og man kan derfor altid spørge til råds.
.