Mekaniker i Ballerup finder man hos https://k2biler.dk/ som er et autoværksted i Ballerup, der både servicerer og reparerer de fleste bilmærker. K2Biler er, med sine egne ord, det man kalder et ‘fullservice værksted’, hvilket vil sige, at de tilbyder flere forskellige services. Her kan man eksempelvis få sin bil til et almindeligt serviceeftersyn, ligesom man kan sende den på værkstedet, hvis den skal repareres. Man kan også tegne en serviceaftale, hvor man hver måned betaler et fast beløb mod, at man så ikke får uforudsete udgifter i form af mekanikerregninger, når bilen skal på værksted. Endeligt kan man også, hos K2Biler finde masser af brugte biler til salg, hvis man er på udkig efter en ny brugt bil. Synes man ikke, at økonomien lige er til at lægge et større kontantbeløb, når den næste drømmebil er fundet, ja så tilbyder K2Biler ligeledes finansieringsaftaler, således man ikke nødvendigvis går forgæves, når man har udset sig den bil, man gerne vil købe.

K2Biler er autoriseret AutoPartner værksted, hvilket betyder, at værkstedet yder et professionelt arbejde, og det er med garanti. AutoPartner er nemlig en autoværkstedskæde, som har værksteder over hele Danmark, og alle værksteder har, via AutoPartner, krav til, at deres medarbejdere løbende skal have efteruddannelse. Efteruddannelse gør nemlig, at medarbejderne altid kan servicere de nyeste modeller af biler, som findes og med den nyeste og mest avancerede teknologi.

Billigt autoværksted i Ballerup bliver endvidere understreget af, at man får 10 % rabat på sin næste regning hos K2Biler, hvis man tilmelder sig sit nyhedsbrev. Det kan faktisk ikke betale sig at lade være, hvis man alligevel har tænkt sig at gøre brug af K2Biler, da man altid kan afmelde sig nyhedsbrevet igen, såfremt man ikke synes, det er noget, man vil modtage.