Julie Sandlau er efterhånden blevet en anerkendt dansk smykkedesigner. Brandet der bærer samme navn som smykkedesigneren selv, nemlig Julie Sandlau, blev grundlagt i 2002, og op igennem årene er smykkerne blevet mere og mere populære. Og det er ikke helt uden grund. Julie Sandlaus smykker bærer præg af eksorbitant feminint udtryk, hvor inspirationen blandet andet er hentet fra den stil, vi ser det fra 1950’erne og 1960’erne. Smykkerne, uanset om det er Julie Sandlau øreringe eller Julie Sandlau armbånd bærer en stilren og æstetisk stik, som pryder enhver kvinde.

Hvis man vil se nærmere på de smukke designersmykker fra Julie Sandlau, kan man for eksempel kigge ind på hjemmesiden www.perlenodense.dk Her finder man et bredt udvalg af de smukke smykker fra den danske smykkedesigner, og foruden at købe på hjemmesiden, kan man også tage ud til den fysiske butik, Perlen Odense, som ligger i smukke Åløkkekvarter, i Odense.

Uanset om man køber på webshoppen, eller om man tager ud i butikken, har man altid 30 dages bytteret og 14 dages returret. Køber man en gave, som først skal gives noget tid efter, at man har købt den, så servicerer Perlen Odense gerne med, at fremdatere datoen, således at det stadig er muligt at man enten kan bytte eller få pengene retur.

Skulle man være uheldig og et af ens smykker går i stykker, har Perlen Odense eget værksted, hvorfra de reparerer alle smykker. Det vil sige, at selvom smykkerne, der er gået i stykker, ikke er købt hos Perlen Odense, ja så reparerer de stadig gerne på dem; mod betaling naturligivis.

Tilmelder man sig Perlen Odenses nyhedsmail, vil man samtidig modtage en rabatkode på 10 %, som kan bruges på ét køb. Så er der lidt penge at spare, uanset om man tænker, at man vil købe en gave til en man holder af, eller om det er en selv, der skal forkæles med et smykke.