De fleste tager deres hørelse for givet. Lyden af trommende regn mod biltaget, en sjov historie og børnebørnens latter er alt sammen med til at fuldende livet ? lige indtil lydene forsvinder, og det er sket for mere end 800.000 danskere. Der findes mange former for problemer med hørelsen, som skyldes forskellige årsager.

En god hørelse er vigtig i vores hverdag. De fleste med normal hørelse tænker sjældent på, hvilken betydning det har at kunne høre godt. At tale med vennerne, lytte til naturens lyde, nyde musik eller høre advarselssignaler ? de tager det hele som en selvfølge.

Vores hørelse spiller en vigtig rolle for vores forhold til omgivelserne. Den gør det nemmere at skabe forhold til andre og åbner for en verden fuld af indtryk. Hørelsen er også meget kompleks og yderst følsom.

høreklinikker over hele Danmark

Øret er et fantastiskt organ, der udfører den vidunderlige og yderst komplicerede opgave, det er at høre. Det kan skelne mellem 7.000 forskellige tonelejer og giver hjernen mulighed for at lokalisere lydkilder.

Høretab starter typisk i det små og bliver værre med årene. Det gør det vanskeligt at erkende, at man faktisk lider af nedsat hørelse. Familie, venner og kolleger er ofte de førsteder opdager, at der er noget galt.
Alt dette er typiske tegn på en hørenedsættelse. Men vær ikke bekymret. Høretab er ikke noget, man bare skal leve med. Du kan ? og bør ? gøre noget ved det.

Har du brug hjælp, så kontakt Dansk HøreCenter. I Dansk HøreCenter tager de udgangspunkt i dit høretab samt behov og sammen finder i den løsning, der passer til netop dig. Du kan gratis og uforpligtende få lavet en høretest samt afprøve et høreapparat. Dansk HøreCenter er landsdækkende og har høreklinikker over hele landet, og er derfor altid lige i nærheden.Hos Dansk HøreCenter er de specialister, og altid opdateret med den nyeste viden om høretab, samt om forskningen inden for hørelidelsers årsager og ikke mindst behandlingsmuligheder.