Drømmer du om at komme væk? Om at slippe for hverdagens larm og trivialitet? Om at undslippe det triste vejr og dagligdags trummerum? Hvis du kan nikke genkendende til bare en af disse spørgsmål, så er en højskole i udlandet noget for dig. Højskoler i udlandet findes både for voksne og for unge mennesker. Hvis du er den helt store eventyrer, så kan et højskoleophold på Zanzibar være den helt rigtige løsning for dig. Der er tale om en unik mulighed for at rejse rundt i det tropiske Afrika og samtidig få et traditionelt højskoleophold, og ydermere kan du lave frivilligt arbejde i udlandet. Ved at vælge Zanzibar højskole kan du blive styrket fagligt og personligt, og du vil derfor stå stærkere i dit fremtidige liv.

Hvorfor vælge et højskoleophold i udlandet?

Ved et ophold på en højskole i udlandet har du mulighed for at møde og opleve en anden kultur på tætteste hold. Det er altid sundt at opleve, hvordan andre mennesker lever deres liv, og man vil ofte blive overrasket over, hvor stor forskel der er på forskellige kulturer, hvis man kun er vant til den danske kultur. Ved at tage et højskoleophold i udlandet vil du samtidig få mulighed for at udvikle nye og fantastiske venskaber, som kan holde resten af livet. Du lærer at begå dig i en anderledes kultur, og dermed bliver du omstillingsparat, da det kræver helt andre ting at skulle levere et godt stykke arbejde i en anden kultur. Det er noget, der bliver værdsat på arbejdsmarkedet, og du kan derfor drage fordel af det i dit arbejdsliv.

En uforglemmelig oplevelse

Ved at læse på en højskole i udlandet har man mulighed for rejse, studere og udforske verden på en og samme tid. Det er en helt unik mulighed, som giver mulighed for at udvikle sig på alle mulige tænkelige planer. Du slipper for den triste og grå hverdag, og samtidig vil du få minder, som du vil huske resten af livet.