Den inderligste livsstil

Er man først bidt af en gal hest, så handler alt om heste. Tøj, sko, film, ferie og fritid. At være optaget af heste er en livsstil, der gennemsyrer alt. Akkurat ligesom det er at sejle og spille golf. Alle er det interesser, der hører en vis mode til. Kigger man kataloger igennem og besøger diverse fritidsbutikker, vil man se, at tøjet har nogenlunde samme stil. Der kan være noget forskel på, hvilke sko der hører til tøjet, og selvfølgelig skal tøjet være egnet til den enkelte sportsgren. Man kommer dog ikke uden om, at det er en livsstil, der følger en, selv om man ikke sidder på hesten, står med køllen eller er i båden.

Rid ud i det blå

Er man hesteinteresseret og skal på ferieophold, så finder man ofte udbydere af rideture ud i det blå. Det kan være ture af 2, 3 og flere timers varighed. Mange har specialiseret sig i islandske ponyer, der er meget rolige og medgørlige. Desuden kan man opleve det helt specielle med islandske ponyer, nemlig ”tølt”, der hverken er trav eller galop, men en helt speciel gangart, som kun den islandske pony kan. Inden turen går ud i det blå, er der tid til at skabe samhørighed mellem hest og rytter. Der skal nemlig strigles, ordnes hove og sadles op. Det er en rigtig hyggetid. Efter turen siger man pænt ’tak’ ved at sadle af, rense hove og strigle igen. At være tæt sammen med heste kan være meget terapeutisk.

Kun det bedste til hesten

Er man interesseret i heste, så kan man vælge enten at ride på andres heste via en rideskole, eller man kan vælge at eje sin egen hest. Bliver man selv hesteejer, er der mange ting at være opmærksom på, og kun det bedste er som regel godt nok til egen hest. Et af de steder, der sælger rideudstyr er Horse Fashion, som sælger kvalitets rideudstyr. De har en stor mængde udstyr til hest og også billigt rideudstyr. Butikken ligger fysisk i Ålborg, men onlinebutikken hjælper hesteinteresserede i hele Danmark. Horse Fashion har tøj og hesteudstyr til både børn og voksne, pony som hest. Er man en rigtig hestepige eller -dreng kan det være en ren fornøjelse at shoppe rundt i så velassorteret en webbutik som Horse Fashion. Du har ikke mødt en rigtig hesteudstyrsbutik, førend du har besøgt Horse Fashion.