Der er i dag vigtigere end nogensinde at sikre sit hjem mod ubudne gæster. Ud over det psykiske element, at fremmede bryder ind i ens hjem, så kan der ligge stor værdi i at sikre sig. De fleste familier har i dag mange penge bundet i elektronisk udstyr. Det ved tyvene, som gerne gør en stor indsats for at komme i besiddelse af denne elektronik.

Salto Systems
Et af de nyere låsesystemer på markedet er Salto Låse. Med Salto låse kan man helt undvære de traditionelle nøgler. Salto har lanceret forskellige adgangskontrolløsninger, som Salto Space, Salto KS og Danalock. Disse kombinerer de traditionelle mekaniske låse med elektroniske komponenter og software, som bliver til trådløse adgangskontrolløsninger. Det er ikke mindre end genialt. Se mere her.

Lavpris-Laase.dk sælger både de moderne Salto låse og de mere traditionelle låsemuligheder som f.eks. hængelåse. Hængelåsen har gennem tiderne været brugt til at sikre skuret, knallerten og skabe i fitnesscentre og skolerne. En hængelås kan benyttes i mange situationer, men er uheldet ude, og forsvinder nøglen, så er man på den. Den er ikke desto mindre en god løsning til sikring i enkelte situationer. Sikrede man sit hus med en hængelås, ville det dog ikke tage tyven lang tid om at komme ind. Jo større gevinsten er, des mere opfindsomme kan tyvene blive. Derfor er der en lås til enhver situation. Det ved Lavpris-Laase.dk, og de sælger derfor både hængelåse og Salto låse. Det nye og det gamle har hver deres fordele.

Lavpris-Laase.dk servicerer hele Sjælland, og der er derfor rig mulighed for at få gode råd om, hvilken type lås, der passer til de enkelte situationer. Jo nyere en opfindelse er, des svære kan det være at gennemskue, hvad den kan bruges til. Derfor står Lavpris-Laasse.dk gerne til rådighed med både information og rådgivning.