Har du naturlige krøller i hår som driller en gang imellem, skal du besøge Curls For You webshop.


Curls for you har et stort udvalg af hårprodukter til krøllede hår, så du kan få styr på store krøller, uden at gå på kompromis med sundhed og miljø. Curlsforyou.dk har nemlig et stort udvalg af produkter som er:

Sulfatfri

Nogle sulfater er hårdere end andre, og særligt SL-sulfater kan have den negative effekt, at de også fjerner alle de gode og naturlige olier, som dit hår og hovedbund producerer og har godt af at bevare. Særligt krøller hår har brug for ekstra meget fugt, og derfor er det bedst at undgå sulfater i dine produkter, og som minimum at undgå SL-sulfater.

Parabenefri

Parabener tilsættes kosmetiske produkter for at undgå bakterie- og svampevækst. Problemet er dog, at parabener er over EU?s liste over stoffer, som mistænkes for at være hormonforstyrrende og i sjældne tilfælde fremkalde allergi. Derfor anbefaler vi, at du undgår parabener, og det gør du blandt andet ved at vælge produkter fra DevaCurl.

Silikonefri

Rigtig mange shampooer, særligt de billigere af slagsen, indeholder silikone. Silikone er tilsat shampoo og balsam for at give håret en blød og glat følelse. Desværre er det ikke en holdbar løsning. Håret føles nemlig blødt og glat, fordi silikonen lægger sig uden på hårstråene og dermed giver et glansfuldt look. Da silikone er vandafvisende, betyder det dog, at håret ikke kan optage gavnlige olier og fugt fra andre produkter, og derfor kommer dit hår med tiden til at lide skade og se mere livløst ud, end inden du begyndte at bruge en shampoo med silikone.

Grusomhedsfri

DevaCurl Danmark er grusomhedsfri, hvilket betyder, at de på intet tidspunkt i produktionen af produkter, som på intet tidspunkt, er testet på dyr. De garanterer derfor, at alle deres produkter er 100% fri for test på dyr.