Er der behov for at kunne holde uvedkommende på sikker afstand af sin grund pga. farligt område eller pga. at man ikke vil have tyve, så kan et panelhegn gøre hele forskellen. Et panelhegn er nemligt et meget stærkt hegn, som ikke bukker under for klimaet og derved kan holde i mange år. Et panelhegn er lavet af et stålgitter, som består af stålpinde, der er svejset sammen vandret og lodret. Dette giver hegnet en meget lige og flad overflade, som sikkert spærre området af for ubudne gæster Læs mere her. Dette er også med til at gøre selve konstruktionen mere robust og holdbar over for forskellige tiltag mod det. Stolperne som holder hegnet bliver støbt ned i jorden og er ligeledes lavet af stål, hvilket sikre at panelhegnet vil blive stående under svære vejrforhold, som vi nogle gange kan opleve her hjemme.

Hegnet der egner sig til brug i naturen

En anden type hegn man kan bruge til at afspærre med, er trådhegn. Denne type består af tråd, som er snoet og viklet ind på sådan en måde, så der skabes et flet der er stærkt og holdbart, men samtidig har et mere naturvenligt udseende. Et trådhegn ville med fordel kunne bruges i naturrige omgivelser, hvor der er et område, som skal spærres af for offentligheden, på en mere mild måde, samtidig med at man kan se det afspærrede område. Selve fletningen gør det meget svært at trænge igennem et trådhegn, da denne metode gør hegnet ekstremt modstandsdygtigt.

Disse to typer afspærring giver sikkerhed på den grund, som skal afspærres uanset, hvad grunden til afspærringen måtte være. Butikker vil selvfølgelig ikke have uvedkommende på deres udendørs areal, der muligvis vil gøre det let at begå tyveri. Det kan også være at området er farligt, fordi der er højspænding og af den grund bliver der nød til at være en afspærring.