Når det kommer til dåbsgaver, er der mange forskellige ting, som man kan give, og noget er bestemt ikke mere rigtigt end andet. Det er dog typisk, at man på barnets vegne ønsker sig de klassiske ting, som eksempelvis en forsølvet sparegris, penge, et smykke, et bordflag, bestik med barnets navn og fødsels- eller dåbsdag eller et dåbsrør, for at nævne nogle af de ting, man kan se på en ønskeseddel til en dåb.

Et dåbsrør er en perfekt og tidsløs gave, som man kan give i dåbsgave, uanset om barnet er en dreng eller en pige. Hos webshoppen www.trendandliving.dk finder man flere forskellige muligheder, både når det kommer til den perfekte dåbsgave såvel som til dåbsrør. Her finder man både dåbsrør, som kommer uden fod, men hvor foden så kan tilkøbes ved siden af, hvis det er det, man vil, og man finder dåbsrør, som kommer med fod. De er alle sammen udført i et smukt materiale, som enten er fortinnet materiale eller forsølvet materiale. Så kan man vælge, om man er mest til det, der skinner, eller om man hellere vil have et dåbsrør, som er mat.

Priserne på dåbsrør hos www.trendandliving.dk ligger fra 365 kr. og op til 400 kr. En fod til et dåbsrør koster 100 kr., og det er uanset, om det er en fod i matteret materiale, eller om det er en fod i forsølvet materiale.

Udover dåbsrør finder man også rigtige mange andre fine ting, som man kan give i gave til en dåb. Det er eksempelvis det smukke H.C. Andersen børnebestik fra Nordahl, som koster 350 kr. Er man til det mere utraditionelle design, så finder man også børnebestikket Twist fra Georg Jensen.

Er man slet ikke til de forsølvede ting, så finder man også andre flotte ting, der kan gives til dåbsgave. Dette er eksempelvis den søde giraf i beton fra Korridor, hvor barnets navn kan indgraveres. Man kan se det flotte udvalg på www.trendandliving.dk