Camping er en stor fornøjelse for hele familien, og er en strålende måde at opleve udendørs livet på. Står du og mangler for eksempel en ny sovepose, så bør du gå ind på www.cfhorsens.dk – her finder du alt udstyr til campingturen.

Camping & Fritid Horsens er en specialbutik med fokus på campingudstyr til camping, campingvogne, autocampere og outdoor livet og har i mange år været kendt som en solid leverandør af de mest kendte mærkervarer til billige priser, både i den fysiske butik og på deres onlineshop. Så gå på opdagelse blandt tusindvis af vare i shoppen eller besøg butikken i Horsens, hvor du en stor udstilling af telte, fortelte og campingudstyr.

Campingudstyr til hver en lejlighed

Uanset om du køre med campingvogn, autocamper eller tager på teltferie. Så har cfhorsens udstyret, der dækker alle dine behov. Er du til det simple campingliv med kun få fornødenheder eller må det gerne være lidt luksuriøst med fokus på høj komfort? Uanset dine præferencer, så matcher cfhorsens ethvert behov af camping udstyr, og har udstyr til hver en lejlighed. Med god forberedelse og afstemning af forventninger til din ferie, så finder du let udstyr til campingvogn, der passer perfekt til din ferie. Cfhorsens har i mange år gjort sig umage med at finde det nyeste campingudstyr i den højeste kvalitet på markedet, dette gør at butikken altid er besøg værd inden du skal på camping.

sovepose

Din campingdrøm

Camping omfatter flere forskellige måde at holde ferie på, det kan være en cykelferie med telt, en rejse sydpå med campingvogn, eller en to dags tur til Vesterhavet i autocamper, eller noget helt andet. Fælles for begrebet camping er dog, at det gælder om at komme ud i det fri og nyde livet. Hos cfhorsens forhandler de diverse former for campingudstyr som kan være med til at opfylde dine drømme om den perfekte campingtur. Hos cfhorsens kan du blandt det store udvalg af campinggrej bl.a. finde et lækket 4 personers Outwell telt, eller et Isabella fortelt til din campingvogn, et Kampa lufttelt, eller blot en sovepose eller et almindeligt campingbord. Groft sagt ?de har alt i campingtilbehør!?.