Bliv gearet til friluftslivet

Danmark ligger i et klimabælte med årstider, hvilket vil sige, at vintrene er mørke og våde, og somrene – hvis vi er heldige – er varme. I den mørke tid lukker vi os inde og “hygger”, mens naturen rusker udenfor, og når det når til den lysere og varmere periode, så elsker danskerne at komme udenfor. Der er forskellige måder at nyde naturen på. En af dem kan være en helt almindelig vandretur. Hvis vandreturene bliver længere, kan det være fordelagtigt at købe et par gode vandresko. Hvis udflugterne tager om sig, og der kommer overnatninger indover, så gælder det om at finde de gode produkter indenfor telte, campingvogne og tilbehør.

Det bedste Campingstuff

Et af de steder, der tilbyder stor erfaring og ekspertise med camping og fritid, er Campstuff ved Horsens. Her ligger en fysisk butik, hvor man kan bese de fleste varer. Der findes alt lige fra det simple campingliv til det mere luksuriøse med høj komfort. Butikken har et katalog på over 800 sider, som man frit kan tage med hjem. Har man ikke mulighed for at komme forbi butikken i Horsens, så har Campingstuff sørget for en omfattende hjemmeside med en internetshop, der sælger alt fra sovepose over telte til campingtelte og -møbler.

Skal det være camping eller telt

Det er ikke alle, der med det samme ved, hvad de ønsker. Måske kan det hjælpe at shoppe rundt på cfhorsens.dk, hvor der tilbydes alverdens campingstuff. Der er alt fra kogeudstyr til sovepose. Når det kommer til valg af telt, så er teltstørrelsen vigtig. På Online shoppen cfhorsens.dk kan der vælges mellem iglotelt, familietelte, flere størrelser telte samt et Kampa lufttelt. For campingtelte skal man vælge, om det drejer sig om fortelte, deltelte, vinterfortelte, og om der er tale om telte til en almindelig campingvogn eller derimod til en autocamper eller bus.

Campingstuff hedder ikke Campingstuff for ingenting. Butikken, som også går under navnet Cfhorsens, har eksisteret siden 2007. Til at starte med var det salget af campingvogne, der drev handlen, men siden er fokus hovedsageligt kommet på campingudstyr gennem webshoppen.