Mens du har travlt, så passer https://boxdepotet.dk/ på dine ting. Boxdepotet har specialiseret sig i sikker og tryg opbevaring. Intet depositum og altid personlig betjening.

Hvornår har du brug for os?

Der er mange anledninger til at bruge os. Måske lejer du din lejlighed ud, mens du rejser ud i verden et halvt år, og din lejer har sine egne ting med. Måske har du købt en mindre bolig, og du er endnu ikke klar til at skille dig af med dine ting. Måske har du bare brug for et ekstra kælderrum.

Depotrum i mange størrelser

Vi har flere forskellige størrelser depotrum, og du skal selvfølgelig kun betale for det, du har behov for. Er du i tvivl om, hvor stort et opbevaringsrum, du skal leje, så rådgiver vi dig gerne. Får du senere behov for et større eller mindre depotrum, så kan du bytte til et mindre eller større rum uden ekstra omkostninger.

Sikkerheden er i top

Vi passer på dine ting, som var det vores eget. Derfor har vi investeret i et overvågningssystem, der er koblet op på et vagtværn. I åbningstiderne foretager vores egne medarbejder løbende kontrol. Inklusiv i lejeprisen er en hængelås med din helt unikke kode, så det kun er dig, der kan komme ind i depotet.
Der er varme i alle rum, så dine ejendele står tørt.

Det skal være nemt for dig

Når du kommer med dine ting, så er der et stort overdækket lokale, hvor du kan parkere, mens du læsser dine ting af. Vi stiller af- og pålæsningsvogne til rådighed, så du ikke skal slæbe mere end højst nødvendigt.
I Horsens kan vi som noget specielt også tilbyde flyttemænd og udlejning af containere. En container kan stå på din grund, og hvis du ønsker det, kan den senere flyttes til Horsens Boxdepot. På den måde fungerer containeren som en stor flyttekasse. Intet depositum og altid personlig betjening.