Hos Oliesug finder en masse miljøvenlige produkter til at bekæmpe af olieforurening og andre kemikalier.
Du kan sikkert og effektivt sikre din ejendom mod vandskade og olieudslip, ved hjælp af Oliesugs 100% naturproducerede produkter.
Oliesug har et kæmpe udvalg af forskellige varesorter så du kan finde den bedste løsning til dit formål, hos dem kan du blandt andet finde Spildbakker, spillkit og genanvendelige tætningsmåtter.
Mulighederne rækker langt, så det er bare med at finde det produkt som passer bedst til dig.

Ved hjælp af f.eks. en tætningsmåtte kan du sikre dig, at du går undgår oliespild, og udslip af kemikalier og olie.
Du kan placere tætningsmåtten lige hvor du ønsker og ved hjælp af dens klisterede overflade, slutter tætningsmåtten sig helt tæt til overfladen.
Hvis du benytter dig af spildbakkerne kan du opsamle olien, kemikalierne og andre væsker, og nemt opbevare dem indtil du har mulighed for at afskaffe disse. Til at opbevare olie og kemikalier kan du anskaffe dig en miljøcontainer, som også er en del af virksomhedens sortiment udvalg. Oliesug tilbyder en masse muligheder for at sikre din ejendom og omverden for oliespild og udslip af olie samt kemikalier.
Spillkits er en smart løsning til hurtigt at fjerne f.eks. oliespild, lige hvor du er – Spillkitsne er nemlig let transportable, så du kan fjerne olien hurtigt og let, uden nogle komplikationer. Andre transportable muligheder du kan finde er blandt andet mobile spildkar, opbevaringsbeholdere og endda dæmninger.

Som tidligere nævnt er Oliesugs produkter 100% naturproducerede.
Produkterne til brug på land finder du skabt af tang, hvor produkterne til brug i vand er lavet af træfibre – begge materialer er naturlige og kan derfor ikke skade miljøet, da de kan nedbrydes i naturen uden at påvirke negativt.

Lyder dette som den perfekte løsning for dig, så tag et kig for Oliesugs hjemmeside og se dine muligheder!